Välkommen till Studio Harmoni i Trosa

Mjukyoga Nivå 1

Mjukyoga är Studio Harmonis egna lugna yogaform som hjälper dig att slappna  av och bli mjukare i kroppen. Övningarna stärker dig  både fysiskt och mentalt – du blir mer lyhörd för din kropps signaler. Du behöver absolut inte vara vig utan du deltar helt efter dina egnaförutsättningar. Om du är stel och har värk kan mjuk yoga hjälpa dig att släppa spänningar i kroppen. Den här yogaformen är perfekt om du är nybörjare ellertycker att yoga ser svårt och krångligt ut.


Vinyasayoga Nivå 2/3

Vinyasayoga bygger på den klassiska Hathayogan och består av en kombination av rörelser, ställningar och andning. Det är en kraftfull och dynamisk form av yoga som bygger styrka, smidighet och medveten närvaro. Vi kombinerar rörelser efter klassen och utgår alltid utifrån individens förmåga. Vinyasa passar dig som tränat yoga förut och/eller vill träna mer dynamiskt.


Kundaliniyoga Nivå 1

Kundaliniyoga består av lätta rörelser och andningsövningar som alla kan göra. Det handlar inte enbart om fysisk flexibilitet, utan om att få mer kraft och energi. Du behöver inte vara

ung och vig. Du utgår alltid ifrån din dagsform och lyssnar till dig själv.


Lugn styrka Nivå 1-2

I lugn styrka använder vi oss av de positioner i yogan som bygger styrka utifrån din nivå. Vi går igenom kroppen och du får starkare muskler, bättre kroppskännedom och som i all yoga kommer du i kontakt med din andning och lär dig mental träning som bonus till den fysiska.


Yin/Restorativ yoga Nivå 1

Yinyoga fokuserar på bindväv, ligament och inre organ. De mycket enkla yogaställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt mindfulness. Vi slappnar av och låter kroppen vara stilla och därigenom får kroppen möjlighet att komma djupt in i avspänning.  Yin/Restorativ är mycket bra för stresshantering och smärta i kroppen. Det är även ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogaformer.


Yoga After Work

Avsluta veckan och börja helgen med ett skönt yogapass.

Våra ledare kommer att turas om att leda detta pass så innehållet blir olika men alltid lika skönt!

                                           Varmt välkommen!

    Klassbeskrivning


        Praktisk information

      Ät inte ca. 2 timmar innan träning. Undvik parfym och andra starka   

      dofter. Inga speciella kläder behövs men det är skönt att ha mjuka

      kläder som tillåter att du rör dig. Hos oss tränar du barfota eller i

      strumplästen.

      Om inget annat anges anmäler du dig på info@studioharmonitrosa.se eller

      0708 763937. 

      Betalning sker med faktura.

                                    Studio Harmoni, Trosa Hälsocentrum Gallerian 1 tr. Industrigatan 9a, Trosa 070-8763937 info@studioharmonitrosa.se